Salutare! Dacă dorești sa știi mai multe despre mine… află că mă numesc Mihai și locuiesc în Iași. Sunt un om plin de energie, îmi place sa ies din cotidian încercând sa fiu mereu creativ, ocupându-mi mai tot timpul cu lucruri care îmi stimulează mintea și mă pun la încercare. Așa am reușit sa descopăr și fotografia.

Dintr-o simplă întâmplare, o cunoștință m-a invitat să îi fotografiez botezul fetiței, iar de aici s-a declanșat totul. Am prins drag de fotografia de eveniment și într-un final să mă îndrăgostesc de ea. Cu timpul am cunoscut cei mai faini oameni pe care îi știu, cu ei am reușit să surprind momente autentice și să creez imagini care să transpună emoția și povestea lor.

Îmi place să lucrez cu lumina naturală și culorile pentru a crea efectul vizual pe care îl doresc.

Folosesc o abordare personală și relaxată pentru a obține rezultatele dorite și pentru a-i face pe clienții mei să se simtă confortabil în fața camerei foto. Îmi place să mă adaptez la fiecare eveniment sau ședință foto în parte și să încorporez stilul personal pe care il am în imaginile finale. În plus, îmi place să creez o atmosferă plăcută și relaxată pentru cei pe care îi fotografiez, împrietenindu-mă cu ei, lucru care îmi aduce succes în a-i face să râdă și să zâmbească indiferent de starea pe care o au.

Dacă ești în căutarea unui fotograf pasionat, plin de energie si creativ, te invit să mă contactezi, abia aștept sa te cunosc și să creăm împreună imagini care să te inspire și să îți ofere amintiri de neuitat!